pack_gift1.jpg

Shalom Taller in Pack & Gift ParisShalom Taller a PACK & GIFT PARIS


19-06-2013

Els dies 12 i 13 de juny Shalom Taller ha participat com expositor al saló internacional PACK & GIFT de París amb un estand propi per a presentar la més actual gamma de packaging de fusta, caixes, estoigs i expositors a variades empreses internacionals de tots els sectors.

Durant aquestes fructíferes jornades promocionals, Shalom Taller Caixes de Fusta ha tingut l’oportunitat d’entrar en contacte amb fabricants i distribuïdors d’articles promocionals, empreses especialistes del sector de l’embalatge, així com empreses de tots els sectors industrials i comercials que aprecien la fusta com a matèria primera sostenible i ecològica per produir packaging per als seus productes.

En tots els contactes realitzats es va valorar molt positivamen tant la qualitat, les solucions, la responsabilitst social, com el compromís social que Shalom Taller aporta com a tret diferenciador en la seva proposta de servei.

El certamen PACK & GIFT celebrat a Paris Porte de Versailles, ha proposat el lema “Reinventar-se cada any” com la millor estratègia empresarial per accedir als mercats internacionals i ampliar les possibilitats de creixement de les empreses.

PACK & GIFT s’ha convertit en el punt de trobada internacional dels especialistes en regals promocionals i ha reunit més de 250 empreses expositores de solucions creatives i innovadores per les campanyes de màrqueting i de promoció del pròxim any. Més informació:www.packandgift.com

Imatge_cat_11035.jpg

Shalom Taller s’encarregarà a partir d’ara de les tasques mecàniques per mantenir el terreny de joc en bones condicions d’ús i allargar així la vida útil de la instal·lació. El camp de l’AEM ha estat el primer en estrenar el servei


10-02-2011

L’Ajuntament de Lleida aposta pel manteniment dels camps de futbol municipal de gespa artificial que s’han condicionat i renovat els últims anys i continuarà oferint el mateix tipus de servei que s’ha seguit fins ara, un cop ha finalitzat el conveni amb l’empresa que va col·locar la gespa. Aquest tipus de terreny de joc requereix d’una maquinària especialitzada que contribueix a un resultat més òptim del terreny. Per aquest motiu, la Paeria ha previst actuar en els camps de futbol de gespa artificial que hi ha a la ciutat per millorar les seves condicions d’ús i allargar així la vida útil de les instal·lacions. El pressupost que s’ha previst per aquest manteniment mecànic anual és de 4.500 euros.

El regidor d’Esports, Txema Alonso, ha visitat les instal·lacions del camp de futbol de l’AEM per veure com s’estan desenvolupant els treballs que han començat avui. Alonso ha avançat que la mateixa actuació es farà durant aquest 2011 a la resta de camps: Bordeta, Gardeny, Atlètic Segre, Balàfia, Pardinyes, Magraners i Camp Escolar. El regidor ha comentat que el manteniment, al marge d’allargar la vida del terreny de joc, permet un millor joc i evita riscos de lesions als futbolistes.

Shalom Taller, entitat de Lleida de caràcter social i sense ànim de lucre que ja realitza altres tasques de manteniment a la ciutat com del mobiliari urbà, és l’encarregada de dur a terme els treballs. La seva gerent, Teresa Benet, ha explicat que per oferir aquest servei s’han assessorat i han après d’empreses especialitzades, sobretot franceses, les quals treballen amb aquests sistemes. D’aquesta manera, ha continuat, han adquirit el coneixement necessari per desenvolupar totes les fases necessàries per aconseguir el millor rendiment de la gespa. Per la seva banda, Isaac Casanovas i Carles Cabús, director del Departament de Serveis i Obres de l’entitat i enginyer tècnic, respectivament, han destacat dos aspectes bàsics en els quals s’ha d’incidir: l’esponjositat de la gespa i la durabilitat.

El president de la secció esportiva AEM, Sergio González, celebra la iniciativa de la Paeria ja que beneficiarà els usuaris de les instal·lacions.

El servei de manteniment que es fa a la gespa artificial inclou actuacions molt concretes, com són la neteja mecanitzada de la superfície del terreny de joc amb l’aspiració d’impureses; la regulació i anivellació de la càrrega; o la desinfecció i revisió de les instal·lacions, entre altres. Es tracta d’un treball de tipus preventiu per millorar l’estat del terreny i el seu ús. Amb la compactació que pateix la superfície amb el pas del temps, el terreny de joc va perdent les seves propietats. L’aixafament de la fibra també fa perdre qualitats a la gespa i la superfície es torna més ràpida, amb el bot de la pilota més viu. A més, la fibra s’envelleix i es degrada molt més ràpidament perquè una major superfície de fibra s’exposa al desgast.

easyfairs_logo.jpg
SHALOM TALLER al saló EasyFairs Packaging Innovations
09-03-2010
SHALOM TALLER participarà en la pròxima edició del saló EasyFairs PACKAGING INNOVATIONS que es celebrarà en el Centre de Convencions Internacional. Rambla Prim, 1-17 de Barcelona, del 14 al 15 d’abril de 2010.

Aquesta és ja la segona ocasió en què SHALOM TALLER participa en aquest saló professional presentant noves propostes i solucions de packaging en fusta.

SHALOM TALLER està especialitzat en la fabricació de caixes i envasos de fusta. Ofereix una extensa varietat i qualitat per a tots els sectors industrials.

Gràcies a diferents sistemes de fabricació i una amplia i variada gamma de materials i acabats interiors i exteriors, SHALOM TALLER proposa un packaging personalitzat i a mida. Des del disseny fins al condicionament del producte, garantint distinció i categoria. Per aquest motiu, ens agradarà presentar-vos els diferents tipus de packaging i mantenir una conversa distesa sobre les necessitats específiques de la seva  empresa i del seu producte.

Els convidem a visitar el nostre stand SHALOM TALLER nº D9.
logo_fundacion_diversidad.jpg
ASSOCIACIO SHALOM es compromet contra la discriminació de la firma del Charter de la Diversidad
02-03-2010
ASSOCIACIO SHALOM s'ha adherit amb data 30 d'Octubre de 2009 al Charter de la Diversidad a Espanya.

El Charter és una iniciativa europea, que s'emmarca dins de les directius anti-discriminació que la Unió Europea va adoptar l'any 2000 i compta amb el recolzament directe de la Dirección General de Empleo, Asuntos Sociales e Igualdad de Oportunidades de la Comisión Europea.

Neix com un codi de compromís voluntari al que s'uneixen amb caràcter voluntari les empreses i institucions per recolzar i promulgar els principis de la inclusió de la diversitat i la no discriminació al seu entorn laboral.

Com a empresa firmant, ASSOCIACIÓ SHALOM, es compromet amb un decàleg de principis que inclouen, entre d'altres, els compromisos de:

-Promoure la conciliació de la vida laboral i personal,
-La sensibilització sobre els principis d'igualtat d'oportunitats i respecte a la diversitat dins dels valors de la empresa,
-La construcció d'una plantilla diversa,
-La promoció efectiva de la integració sense discriminació laboral,
-La gestió de la diversitat en totes les seves polítiques de direcció i
-Estendre i comunicar el compromís amb aquests valors a tot el seu entorn.

ASSOCIACIO SHALOM, adherint-se a aquesta iniciativa decideix aplicar polítiques de gestió de la diversitat per generar capacitat i innovació, crear un clima de satisfacció i conciliació per a tota la plantilla, reduir els costos operatius, augmentar la eficàcia de l'organització i amidar, quantitativament i qualitativament el seu impacte al compte de resultats a més de complir les normatives vigents en matèria d'igualtat d'oportunitats. Recolzant la gestió de la diversitat com un imperatiu empresarial, social i legal.

Tot això d'acord a les seves polítiques A OMPLIR AMB LES POLÍTIQUES DE L'EMPRESA

Més de setanta empreses i organitzacions que operen a Espanya, entre elles BBVA, Banesto, Banco Popular, Endesa, Grupo Banco Santander, Iberdrola, IBM, Telefónica, Sodexo, Microsoft, Novartis, Deutsche Bank, i Toyota España Cepaim, i el Grupo Alares, s'han adherit al Charter de la Diversidad des de la seva engegada el passat mes de març.

El Charter de la Diversidad
Aquesta iniciativa serà difosa a Espanya per la Fundación para la Diversidad, una entitat constituïda per l'Instituto Europeo para la Gestión de la Diversidad i la Fundación Alares.

foto_botiga.jpg
Shalom inaugura el seu espai-botiga de productes solidaris de Lleida
05-11-2009
L’Associació Shalom Taller ha inaugurat avui dijous, dia 5 d’octubre, un nou espai-botiga situat en el número 5 del carrer Pardinyes Baixes on s’exposa una mostra dels lots de Nadal i regals d’empresa elaborats amb productes de Lleida, presentats dins de caixes elaborades per Shalom i personalitzats al gusts del client. L’acte ha estat presidit per Pilar Nadal, directora dels Serveis Territorials de Treball de la Generalitat de Catalunya.

Els lots Shalom, amb preus que van dels 12 als 62 €, són regals solidaris amb productes de qualitat de Lleida elaborat per empreses del territori, algunes amb processos artesanals i d’altres de cultiu ecològic. També inclouen productes d’altres Centres Especials de Treball de les comarques de Lleida, així com productes de comerç just.

Entre els productes ofertats en el nou espai, que restarà obert fins al febrer o març,  podem citar vins i caves, torrons, xocolata, olis, olives, embotits, patès, fruits secs, formatges, mel, melmelades, codonyat, neules i galetes, etc.

La directora de Shalom, Teresa Benet, ha dit que l’obertura de la nova botiga i l’elaboració d’un catàleg de lots de Nadal respon a la necessitat “de buscar iniciatives innovadores que contrarestin el descens de vendes motivada per la crisi” i ha remarcat que l’oferta de Shalom “es basa en productes autòctons, d’altres centres especials o de comerç just” i que fins i tot les caixes estan elaborades amb fusta reciclada o de boscos de fàcil reforestació.

De la seva banda, Pilar Nadal ha destacat que en el projecte de Shalom conflueixen tres elemenst importants, “innovació, qualitat i productes de la terra” i ha afegit que “sovint, les empreses amb menys recursos són les que desenvolupen una major creativitat”. Nadal també ha lloat la ”generositat social d’entitats com Shalom, que treballen sense ànim de lucre per a la integració laboral de persones amb risc d’exclusió social”.

Cal afegfir que la compra dels lots Shalom ofereix també a les empreses la possibilitat  d’acollir-se als beneficis de compliment del Reial Decret 277/2000 de mesures alternatives a la contractació de persones amb discapacitat en els termes previstos en la Llei 13/1982 (LLISMI).

Shalom Taller és una entitat de caràcter social sense afany de lucre i declarada d’utilitat pública destinada a promoure l’ocupació laboral i la integració social de persones amb discapacitat psíquica. Actualment, dóna ocupació a 124 persones.
5-jornada-t.jpg
Jornades de Shalom Taller a Municipàlia
26-10-2009
Fotos de la jornada: "Jocs i parcs per a tothom. Com adaptar-los als canvis de la norma UNE-EN 1176 i 1177":
municipalia1.jpg
Original promoció de Shalom a Municipàlia 2009
15-10-2009
L’empresa lleidatana tindrà un estand que recrea un jardí urbà alhora que organitza una jornada sobre l’evolució dels jocs i parcs urbans

Tallers Shalom és present del 20 al 23 d’octubre a la 15a edició de Municipàlia (Saló Internacional d'Equipaments i Serveis Municipals) amb un estand de 32 m2 destinat a donar a conèixer i a comercialitzar la producció i els serveis que ofereix aquesta empresa lleidatana. Al mateix temps, Shalom organitza en el marc de la fira una jornada sobre “Jocs i parcs de per a tothom. Com adaptar-los als canvis de la norma”, que es portarà a terme el divendres, dia 23 d’octubre, en el Saló Segrià de Fira de Lleida.

L’espai de Shalom a Municipàlia destaca per l’originalitat del disseny. Està dividit en dues parts. L’àrea de promoció de les brigades, la més àmplia, es planteja com la recreació d’un petit jardí urbà amb terra de gespa artificial i diversos elements urbans.
La segona part de l’estand promocionarà la línia de fusteria i marketing directe promocional, especialment els regals d’empresa i institucionals i els lots de Nadal en general, aprofitant la proximitat de les festes nadalenques.

Les brigades de Shalom, ofereixen  uns serveis i manteniments integrals únics, que a traves d’un sol interlocutor i amb la seva amplia oferta de feines , de disseny, creació i condicionament de zones enjardinades,  col·locació de gespa natural i/o artificial, manteniment del mobiliari urbà i jocs infantils, neteja de grafits, reformes i manteniments d’edificis, pintura vertical i horitzontal, neteges d’espais, pàrquings i comunitats,  optimitza la gestió i economitza el cost de les necessitats dels ajuntaments.

La jornada “Jocs i parcs de per a tothom. Com adaptar-los als canvis de la norma”, se centrarà en les noves tendències i en els canvis en la normativa referent a aquests elements urbans, que cada cop han anat adquirit un protagonisme més gran dins de l’àmbit dels equipaments de ciutats i pobles. La sessió farà especial incidència en els canvis en la normativa actual (normes UNE-1176:2008 i UNE-EN 1177:2008) de seguretat en els parcs i en la fabricació de jocs infantils, canvis que són vigents des de l’1 de juny d’enguany i que per tant són de gran interès per als ajuntaments que hagins instal•lat o tinguin la previsió d’instal·lar equipaments d’aquest tipus.

La trobada incidirà en les noves tendències dels jocs i parcs urbans, adreçades a la integració generacional, social i de discapacitats. Aquesta evolució deixa enrere el tradicional concepte de parc infantil i el substitueix pel de parc integrador, projectat per a nens, adults i gent gran i per a persones amb o sense discapacitat.

Shalom, creat l’any 1975, és una entitat de caràcter social sense afany de lucre i declarada d’utilitat pública destinada a promoure l’ocupació laboral i la integració social de persones amb discapacitat intel·ectual i/o malaltia mental. Actualment, dóna ocupació a 140 persones a través de l’empresa homònima, dividida en un Centre Especial de Treball amb diverses  branques productives, Servei de Terapia Ocupacional i Llars residencies.
municipalia4.jpg
Shalom Taller a Municipàlia 2009
14-10-2009
Shalom Taller serà present a la 15a edició de Municipàlia (Saló Internacional d'Equipaments i Serveis Municipals) amb un estand de 32 m2 destinat a donar a conèixer i a comercialitzar la producció i els serveis que ofereix l’empresa lleidatana. Concretament, Shalom incidirà —d’acord amb el caire municipalista del saló— en les prestacions de les brigades urbanes, i promocionarà també la línia de fusteria i marketting directe promocional, especialment els regals d’empresa i institucionals i els lots de Nadal en general, aprofitant la proximitat de les festes nadalenques.  

Les brigades de Shalom consten d’un grup de 30 persones i actualment ja treballen en els municipis de Lleida, Tarragona i Osca, entre altres. Aquest equip ofereix un amplíssim ventall de serveis destinats a cobrir les necessitats de manteniment urbà dels consistoris, com ara condicionament de zones enjardinades (col·locació de gespa, reposició de plantes), manteniment del mobiliari urbà i parcs infantils, obres de paleta i reformes, pintura vertical i horitzontal, neteges d’espais, pàrquings i comunitats, neteja de grafits,etc.

L’espai expositiu de Shalom, creat per l’empresa EADE, destaca per l’originalitat del disseny i estarà dividit en dues parts. L’àrea de promoció de les brigades, la més àmplia, es plantejarà com la recreació d’un petit jardí urbà amb terra de gespa artificial i diversos elements urbans.

La segona part de l’estand, centrada més en la comercialització dels productes de fusta i marketting directe promocional, tindrà un terra de de cautxu granate i constarà d’una taula central amb cadires, un prestatge i una bicicleta tàndem. Aquest tàndem, que simbolitzarà la col·laboració entre Administració i empresa, passejarà pel saló per promocionar l’espai de Shalom.   
 
Shalom, creat l’any 1975, és una entitat de caràcter social sense afany de lucre i declarada d’utilitat pública destinada a promoure l’ocupació laboral i la integració social de persones amb discapacitat psíquica. Actualment, dóna ocupació a 140 persones a través de l’empresa homònima, especialitazada en dues branques de producció (fusta i manipul·lats) i en una de serveis (brigades urbanes).

Municipàlia, saló que tindrà lloc del 20 al 23 d’octubre al recinte de Fira de Lleida, s’ha consolidat com la segona manifestació firal del sector més important d’Europa, per darrere del Salon des Maires et des collectivites locales (Saló dels Alcaldes i les administracions locals) de París.
noticia_municipalia.jpg
Evolució dels jocs i els parcs urbans, a debat a Municipàlia
08-10-2009
L’evolució dels parcs i jocs urbans serà un dels temes destacats del programa d’activitats paral·leles programades en el marc de la 15a edició de Municipàlia (Saló Internacional d'Equipaments i Serveis Municipals), certamen que tindrà lloc del 20 al 23 d’octubre al recinte de Fira de Lleida. Amb el títol "Jocs i parcs de per a tothom. Com adaptar-los als canvis de la norma", Shalom Taller portarà a terme el divendres, dia 23 d’octubre, en el Saló Segrià de Fira de Lleida, una jornada tècnica centrada en les noves tendències i en els canvis en la normativa referent a aquests elements urbans, que cada cop han anat adquirit un protagonisme més gran dins de l’àmbit dels equipaments de ciutats i pobles.

La sessió farà especial incidència en els canvis en la normativa actual (normes UNE-1176:2008 i UNE-EN 1177:2008) de seguretat en els parcs i en la fabricació de jocs infantils, canvis que són vigents des de l’1 de juny d’enguany i que per tant són de gran interès per als ajuntaments que hagins instal•lat o tinguin la previsió d’instal·lar equipaments d’aquest tipus.

Igualment, la trobada incidirà en les noves tendències dels jocs i parcs urbans, adreçades a la integració generacional, social i de discapacitats. Aquesta evolució deixa enrere el tradicional concepte de parc infantil i el substitueix pel de parc integrador, projectat per a nens, adults i gent gran i per a persones amb o sense discapacitat.

Els ponents de la jornada també repassaran aspectes com la certificació i inspecció dels jocs i el seu manteniment regular, i exposaran casos pràctics d’instal·lació i manteniment de jocs urbans a Lleida i a d’altres indrets de Catalunya.  
 
A banda de les jornades tècniques, Municipàlia aplegarà una àmplia exposició centrada en els sectors del clavegueram, drenatge de sòls, xarxes d’aigües; automoció i transport; extinció i prevenció d’incendis; il·luminació de la via pública; tecnologies de la informació; instal·lacions esportives i de lleure; neteja municipal; medi ambient; mobiliari urbà; necròpolis; obres públiques; parcs i jardins; prestacions de serveis; revistes tècniques i publicacions; seguretat i vigilància; senyalització i seguretat de la xarxa viària; i tractament d’aigües, llots residuals, residus sòlids urbans i industrials.
              
Municipàlia s’ha consolidat com la segona manifestació firal del sector més important d’Europa, per darrere del Salon des Maires et des collectivites locales (Saló dels Alcaldes i les administracions locals) de París. 
emballage.jpg
Shalom Taller al Saló Internacional Emballage de París
30-11-2008
Del 17 al 21 de novembre de 2008 Shalom Taller estará present amb un stand propi al Saló Internacional Emballage de Paris on presentará les últimes novetats i caixes de fusta per al mercat internacional. Emballage és el saló europeu més important del sector i reuneix les empreses més representatives d'arreu del món.
www.emballageweb.com
shalom_vi_cava.jpg
Promoció de caixes de vins i cava
30-07-2008
Shalom Taller ha iniciat una forta promoció de Caixes de Vi i Cava que representa la culminació de tot un any d’intens treball de tot un equip i una mostra de la innovació en el servei que aquest any s’ha implantat a l’empresa.

La Promoció de Caixes de Vi i Cava s’adreça a les necessitats de tots els cellers de l’estat espanyol per la propera campanya de nadal. L’oferta abasta diferents tipologies de caixes de vi i cava (metxades i grapades).

Els trets principals de la promoció d’enguany és el certificat acreditatiu de la procedència de la fusta de pi. Aquest avantatge se suma a la col.laboració en la Responsabilitat Social Corporativa que Shalom Taller ofereix com a benefici per als clients en els termes previstos en la llei 13/1982 (LLISMI). Per altra banda, la promoció 2008/09 de Caixes de Vi i Cava presenta el nou servei a mida “Agilitat i Flexibilitat” que s’emmarca en un seriós compromís d’atenció vers els nostres clients.